L’essència de qualsevol poble són la seva història, les històries i les llegendes. Us convidem a conèixer que amaga Montblanc i conviure en els nostres allotjaments dins la Muralla.
Ens trobareu 
c/ Muralla Alfons I, 26
43400 Montblanc, Tarragona

Esteu en un lloc fantàstic, esteu als Allotjaments Cal Magret, i aquests estan ubicats a la població de Montblanc, la muralla separa, conserva, aïlla; genera mons antagònics, el de dins i el de fora. La muralla clou el temps i la realitat, els fa presoners d’un moment històric, els impedeix avançar. És aquesta la sensació que genera en el visitant una vila emmurallada: la vida sempre hi manté un bocí d’aïllament respecte de l’exterior, un bcí de passat respecte del present. I això és el que sent, també, el visitant quan arriba a Montblanc. Travessar la muralla per alguna de les seues portes genera una inevitable sensació d’intromissió en una vida aliena, íntima, que és la vida mateixa d’aquest poble.en aquesta població amb un gran atractiu turístic com és el Montblanc Medieval ja que li obre les portes a través de la xarxa perquè descobreixi el seu ric patrimoni arquitectònic, cultural i natural, l’oferta turística que li oferim es completa amb un seguit d’activitats que omplen de festa, color i dinamisme la capital de la Conca de Barberà. Montblanc és un dels més bells conjunts medievals de Catalunya, es tracta d’un dels punts de més interès de l’interior de la Costa Daurada i està situat al cor de la Ruta del Cister.


És possible allotjar-se en uns metres d’on la llegenda diu que Sant Jordi va matar al Drac?

És possible descansar i gaudir d’un entorn privilegiat amb la màxima intensitat, sentir-se dins mateix del cor de la Vila Ducal de Montblanc, capital de la Conca de Barberà, envoltat de muralles i de racons per descobrir? I tot això, és possible fer-ho amb totes les comoditats, en una casa de poble de finals del segle XIX?

A la casa hi trobem quatre allotjaments rehabilitats, on s’ha respectat acuradament l’estructura i la distribució. Tots els apartaments estan preparats perquè els nostres clients puguin trobar tant la tranquil·litat individual com la familiar, passar un còmode cap de setmana o poder allotjar-se una llarga temporada, tot en un ambient rural però alhora amb totes les comoditats que avui en dia es requereixen. Serveis del apartaments: Tots els apartaments estan equipats amb tots els detalls i comoditats: Taulell, Vitroceràmica, Nevera, Microones, Congelador, Minipimer, Torradora, Espremedora, Cafetera, Estris de cuina, Bany / Plat de dutxa, rentadora / assecadora, Calefacció, TV, Wifi … Mirar la web per a més informació.